Prašnikar krepi ekipo

Foto: Žurnal24 prasnikar_bojanAFP - main
Bojan Prašnikar počasi sestavlja ekipo po svojem okusu, tudi pod njegovim vodstvom pa bo Cottbus kot vse kaže ohranil izrazito vzhodnoevropski pridih.
Oglej si celoten članek

Nemški nogometni prvoligaš Energie iz Cottbusa, ki ga vodi slovenski strokovnjak Bojan Prašnikar, je zelo aktiven na nogometnem trgu. Potem ko je danes zvestobo Cottbusu obljubil reprezentant Bosne in Hercegovine Ivan Radeljić, je pogodbo do leta 2011 s trenutno zadnjeuvrščeno ekipo nemške prve lige podpisal še 15. igralec iz Vzhodne Evrope. Nov član Prašnikarjeve zasedbe je namreč postal tudi 25-letni Srb Dušan Vasiljević, ki se najbolje znajde na mestu ofenzivnega vezista. Radeljič, po nogometni izobrazbi branilec, bo okrepil obrambno vrsto moštva z vzhodnega dela Nemčije,Vasiljević pa se v Nemčijo seli po uspešnem začetku sezone pri madžarskem prvoligašu Rákóczi FC Kaposvar.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.