Powell kljub vsemu v Berlinu

Foto: Žurnal24 Asafa Powell bo očitno kljub predhodnim drugačnim napovedim nastopil na SP v Ber
Generalni sekretar Mednarodne atletske zveze Pierre Weiss je dejal, da je vodstvo jamajške reprezentance preklicalo zahtevo po prepovedi nastopa Asafe Powella na SP v Berlinu.
Oglej si celoten članek

Jamajška zveza je po sporu za nekatere atlete, ki niso prišli v kamp jamajške reprezentance v Berlinu, zahtevala prepoved nastopa na SP. Toda IAAF je jamajško zvezo pozvala, naj še enkrat premisli o svoji zahtevi. IAAF je namreč pojasnila, da bi s prepovedjo slabo vplivala na samo SP. Ne nazadnje so bile med "grešniki" poleg Asafe Powella še olimpijska prvakinja na 100 m Shelly-Ann Fraser, olimpijska prvakinja na 400 m ovire Melaine Walker, tekmovalka na visokih ovirah Brigitte Foster-Hylton in sprinterka Shericka Williams.

Jamajška atletska zveza je sicer predhodno zahtevala, da IAAF s seznama tekmovalcev za bližnje svetovno prvenstvo v Berlinu umakne sprinterja in nekdanjega svetovnega rekorderja na 100 m Powella in še štiri druge člane reprezentance. Jamajška zveza je sicer v sporu z nekaterimi atleti, ker niso prišli v kamp jamajške reprezentance v Berlinu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.