Poškodba ustavila Prepeliča

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Selektor slovenske košarkarske reprezentance Božidar Maljković je tik pred začetkom pokala Adecco v Stožicah ostal brez Klemna Prepeliča, ki ima še naprej težave s poškodbo gležnja.
Oglej si celoten članek

Kapetan reprezentance mlajših članov na preteklem evropskem košarkarskem prvenstvu do 20 let v Sloveniji Klemen Prepelič ne bo zaigral na pokalu Adecco in turnirju v Srbiji. Razlog – ponovna poškodba gležnja.

Prepelič, ki se je poškodoval na četrtfinalni tekmi proti Franciji na evropskem prvenstvu U20, si je gleženj znova zvil v Zrečah, nato pa skupaj z zdravstveno službo Košarkarske zveze Slovenije (KZS) opravil podrobnejše preglede, ki niso pokazali hujše poškodbe. Strokovni štab s selektorjem Božidarjem Maljkovićem na čelu je odločil, da v izogib še večji obremenitvi oziroma možnosti ponovne hujše poškodbe Prepelič ne bo nadaljeval priprav, saj njegova prisotnost letos ni tako nujna.

Slovenija bo danes začela niz prijateljskih tekem. V Stožicah se bo ob 20.45 pomerila z BiH. V soboto bo sledil obračun s Hrvaško (20.45), v nedeljo pa še s Srbijo (18.00). Nato bo reprezentanca odpotovala v Beograd, kjer bo v sredo in četrtek odigrala še dve tekmi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.