Poškodba pokvarila vrnitev Luke Dončića

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Slovenska reprezentanca je v Carigradu, kjer jo čakata dve tekmi.
Oglej si celoten članek

Reprezentanca Slovenije se pripravlja na kvalifikacije za svetovno prvenstvo in na septembrski EuroBasket, kjer bo branila naslov.

V sredo so izbranci Aleksandra Sekulića pripotovali v Carigrad, kjer jih v petek čaka srečanje proti Turčiji, v soboto pa proti Ukrajini.

EuroBasket Turški selektor Slovenije ne vidi med favoriti

V tabor Slovenije se je vrnil Luka Dončić, ki bo nedvomno prvi zvezdnik dogajanja v turški metropoli.

Ekipa Slovenije je v Carigradu okrnjena. Doma je ostal Gregor Glas, ki je po sobotni tekmi proti Črni gori začutil bolečine v hrbtu. Po pregledu so mu odredili mirovanje, poroča Ekipa24.

Glede na pozno fazo priprav je košarkar Partizana po dogovoru s Sekulićem že zaključil svoje letošnje udejstvovanje v reprezentanci, še dodaja Ekipa24.

Na EuroBasket bo selektor lahko odpeljal 12 igralcev. Iz sedanjega kadra bodo torej brez nastopa ostali še trije košarkarji.

EuroBasket Kaos v reprezentanci: iz ekipe ga je vrgel brat!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 09:53 12. Avgust 2022.

    Je naslov namenoma tako neumno napisan ali je to bil avtor slučajno malo neroden?

  • 06:36 12. Avgust 2022.

    Torej se Luka ne bo mogel vrniti zaradi poškodbe soigralca ?! .....Vaši "klikbajt" naslovi vas bodo vedno trdno držali na …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.