Popustila ograja na tribuni, tekmo odpovedali

Foto: YouTube
Na tekmi francoske Ligue 1 se je zgodila nesreča, v kateri so trije navijači utrpeli hujše poškodbe.
Oglej si celoten članek

Na tekmi francoskega državnega prvenstva med Amiensom in Lillom se je ob slavljenju gostujočih navijačev ob golu zrušila ograja, po poročanju francoske tiskovne agencije AFP pa se je ob tem poškodovalo 18 navijačev, trije huje. Tekmo so prekinili in odpovedali.

V 16. minuti je zadel Fode Ballo-Toure, njegov gol pa je povzročil veselje med navijači. Pod težo je popustila ograja, ki je navijače ločevala od igrišča.

Več deset navijačev je padlo na igrišče. Zdravniške ekipe so hitro prišle na pomoč, navaja AFP, kot poroča časnik L'Equipe, pa tekme danes ne bodo nadaljevali.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.