Popotresni sunki finala SP, počilo med Argentincem in Francozom

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Norčije argentinskega vratarja Emiliana Martineza še naprej dvigujejo veliko prahu.
Oglej si celoten članek

Deset dni po koncu finalnega obračuna na svetovnem prvenstvu v Katarju, kjer je Argentina po streljanju enajstmetrovk premagala Francijo, sta se na družbenih omrežjih sporekla Angel Di Maria in nekdanji francoski reprezentant Adil Rami.

Slednji je bil nedavno zelo kritičen do argentinskega vratarja Emiliana Martineza, katerega je zaradi neprimernih potez med in po finalu SP 2022 proglasil za "največje govno v svetu nogometa". Več o tem TUKAJ.

Foto: Epa Adil Rami

Argentinskemu čuvaju mreže, ki je med odločilnim izvajanjem najstrožjih kazni uspel sprovocirati Francoze, kasneje pa si je v garderobi in med sprejemom v Buenos Airesu grdo privoščil Kyliana Mbappeju, je v bran stopil Di Maria.

"Dibu (Martinez op. a.) je najboljši vratar na svetu. Pojdi jokat drugam," je Ramiju zabrusil Argentinec, vendar mu Francoz ni ostal dolžan. V odgovor je prilepil kolaž fotografij objokanega Di Marie s pripisom: "Angel, me boš ti naučil?"

Hude kritike Padajo težke besede: "Ti si največje govno v nogometu"

Foto: Print Screen

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.