Popolna dominacija, tri Slovenke na stopničkah

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Trojna slovenska zmaga v Rasnovu.
Oglej si celoten članek

Slovenske smučarske skakalke so povsem prevladovale na drugi posamični tekmi poletne velike nagrade v Rasnovu. Nika Križnar, ki je že v soboto potrdila skupno zmago v seštevku tega tekmovanja v smučarskih skokih, je zmagala še šestič po vrsti, Ema Klinec je bila druga, Nika Prevc pa je slovenski uspeh dopolnila s tretjim mestom.

Vse Slovenke so tekmovanje končale v najboljši deseterici. Znova se je izkazala 15-letna Ajda Košnjek, ki je bila tako kot v soboto peta, Katra Komar, ki je bila v soboto 14., je tokrat posegla po desetem mestu.

Križnar je v izjemni formi. Dosegla je še šesto zmago v nizu in je po prav toliko tekmah na čelu skupnega seštevka s popolnim izkupičkom 600 točk.

Poletna sezona se bo sklenila 7. oktobra v Klingenthalu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.