Polona brez boja v četrtfinale

Foto: Žurnal24 Polona Hercog je sedma nosilka turnirja v Portorožu. (Foto: EPA)
Polona Hercog, ki jo boste naslednji teden lahko bodrili na turnirju v Portorožu, ta teden nastopa v Pragi. Napredovala je v četrtfinale, potem ko je dvoboj predala druga nosilka.
Oglej si celoten članek

Slovenska teniška igralka Polona Hercog se je uvrstila v četrtfinale turnirja WTA v Pragi. Med najboljših osem na 220.000 dolarjev vrednem tekmovanju se je najboljša slovenska igralka uvrstila brez boja, saj je njena tekmica, Romunka Alexandra Dulgheru, sicer druga nosilka, dvoboj predala. Hercogova je v uvodnem kolu brez težav premagala Nemko Tatjano Malek. V tretjem kolu bo zdaj njena tekmica zmagovalka obračuna med domačinko Iveto Benešovo in sedmopostavjeno Madžarko Agnes Szavay.

Prireditelji v Pragi so to sredo ostali brez obeh prvih nosilk. Poleg Dulgherove je dvoboj odpovedala tudi prvopostavljena igralka, Čehinja Lucie Šafarova, tako da se je v četrtfinale uvrstila tudi Švedinja Johanna Larsson.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.