Polna mreža in hlače

Foto: Žurnal24 Hokejisti Olimpije nimajo razlogov za veselje.
Hokejisti ZM Olimpije so v 21. kolu avstrijske lige Ebel izgubili na gostovanju v Celovcu. KAC je bil od zmajev, ki tako ostajajo na predzadnjem mestu na lestvici, boljši s 6:2.
Oglej si celoten članek

Hokejisti Zavarovalnice Maribora Olimpije nikakor ne najdejo izhoda iz velike krize. V Celovcu so zabeležili sedmi zaporedni poraz, ki jih je učvrstil na predzadnjem mestu razpredelnice. Tekmo si je na tribuni ogledal tudi novi strateg zmajev Američan Mike Posma.

Čeprav so Ljubljančani tekmo dobro začeli, imeli kar nekaj priložnosti za vodstvo, so se prvi veselili domači. A to ni bilo vodstvo, ki bi nakazalo končno visoko zmago, še zlasti ne potem, ko je kapetan Vnuk izenačil rezultat na 1:1. Toda sledile so nepotrebne izključitve v zelenem taboru, kar so domačini znali izkoristiti in z dvema zadetkoma v 84 sekundah povesti s 3:1. Intranuovo je tekmo znova "odprl" v 32. minuti, kmalu za tem pa je izenačenje viselo v zraku, saj je imela ZM Olimpija 96 sekund igralca več na ledu. Toda ker ga Ljubljančani niso dali, so ga kmalu nato prejeli. V protinapadu je KAC zadel za 4:2, kar je bil za Slovence previsok zalogaj in še ena izgubljena tekma.

V nedeljo čaka ZM Olimpijo tradicionalni derbi z Acroni Jesenicami. Tekma v dvorani Tivoli se bo začela ob 19. uri.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.