Poljskemu asu se je podrl svet: "Začel sem najtežji boj v življenju"

Foto: Epa
Foto: Epa
Član elitne stoterice na lestvici ATP Poljak Kamil Majchrzak je bil pozitiven na dopinškem testu.
Oglej si celoten članek

Poljski teniški igralec Kamil Majchrzak, 77. na svetovni teniški lestvici ATP, je v četrtek na družbenih omrežjih sporočil, da je bil pozitiven na dopinškem testu.

Šestindvajsetletnik je novico o dopinškem prekršku označil kot "največji šok".

Kot je pojasnil v besedilu, je bil Majchrzak pozitiven na dopinških kontrolah v oktobru in novembru. "Nikoli nisem zavestno vzel nobene prepovedane substance," je zapisal 26-letni Poljak.

Foto: Instagram Kamil Majchrzak

"To je največji šok. Začel sem najtežji boj v svojem življenju - boj za dokazovanje svoje nedolžnosti," je dodal.

Najboljšo uvrstitev letos je Majchrzak dosegel v indijskem Puneju, ko se je prebil do polfinala, v švicarski Ženevi in bolgarski Sofiji pa je igral v četrtfinalu. Najvišje mesto na svetovni teniški lestvici (75.) je dosegel februarja.

Eden največjih Pred dnevi zanikal svojo smrt, zdaj je odšel za vedno

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 09:43 9. December 2022.

    Še en beden novinarski trač. Od kdaj je elitna 100., kolikor vem je elitnih 10., tale je pa en navaden …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.