Policist ukradel šov v Wimbledonu

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Neznani policist, ki je bil na dolžnosti med obračunom Novaka Đokovića in Rogerja Federerja, je nehotel postal zvezda družabnih omrežjih.
Oglej si celoten članek

Po koncu turnirja v Wimbledonu so po družabnih omrežjih zaokrožile fotografije policista, ki je med finalnim obračunom najprestižnejšega turnirja na svetu pozabil na malenkosti, kot je skrb za javni red in mir, temveč se je raje prepustil užitkom ob spremljanju najuspešnejšega tenisača vseh časov Rogerja Federerja in prvega igralca sveta Novaka Đokovića.

Policist, ki si je teniški dvoboj ogledal s t.i. Henman Hilla, je ob spremljanju športne drame prikazal široko paleto čustev in postal pravi spletni hit.

Mož postave pa ni bil edini, ki je združil delo in zabavo, saj so njegovemu zgledu sledili tudi nekateri kolegi. ''Drugo leto, druga sestra, isti prijazni policaj v Wimbledonu,'' je fotografiji, na kateri pozira z enim od mož postave, pripisala obiskovalka turnirja Julia Friedman.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.