"Pokopljite me s CD-jem Iron Maiden"

Foto: Žurnal24 Igor Rakočević si je na koncu nezaželene prigode globoko oddahnil. (Foto: Reuter
Košarkar Igor Rakočević se je pred dnevi soočil z velikim stresom, saj so ob njegovem odhodu iz New Yorka letališče evakuirali zaradi domnevne bombe: "Če umrem, me pokopljite s CD-jem Iron Maiden."
Oglej si celoten članek

Košarkar Efes Pilsna Igor Rakočević je želel v nedeljo odpotovati iz New Yorka v Pariz, ko je prišel namig, da naj bi bila na letališču Johna F. Kennedyja nastavljena bomba. Glavni terminal omenjenega letališča so hitro evakuirali, Rakočević pa je o tem svoje prijatelje obvestil po Twitterju.

"O, moj bog, evakuirajo newyorško letališče, jaz pa sem na njem," je zapisal. "Če umrem, me pokopljite z zgoščenko skupine Iron Maiden!" Srbski košarkar je zaradi preplaha ves dan moral ostati v New Yorku, na koncu pa se je izkazalo, da so bile informacije lažne in da se nikomur ni nič zgodilo. "Vesel sem, da smo vsi ostali celi," je z olajšanjem zapisal Rakočević.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.