Pokal lige prvakov že v Ljubljani

Foto: Žurnal24 Pokal nogometne lige prvakov je prispel v Ljubljano. Foto: Žurnal24 Pokal nogometne lige prvakov je prispel v Ljubljano. Foto: Žurnal24 Pokal nogometne lige prvakov je prispel v Ljubljano. Foto: Žurnal24 Pokal nogometne lige prvakov je prispel v Ljubljano. Foto: Žurnal24 Nogometni pokal lige prvakov je že v Ljubjani. Foto: Žurnal24 Nogometni pokal lige prvakov je že v Ljubjani. Foto: Žurnal24 Nogometni pokal lige prvakov je že v Ljubjani. Foto: Žurnal24 Nogometni pokal lige prvakov je že v Ljubjani. Foto: Žurnal24 Nogometni pokal lige prvakov je že v Ljubjani. Foto: Žurnal24 Nogometni pokal lige prvakov je že v Ljubjani. Foto: Žurnal24 Nogometni pokal lige prvakov je že v Ljubjani. Foto: Žurnal24 Nogometni pokal lige prvakov je že v Ljubjani.
Prestižni pokal lige prvakov, ki ga bo 28. maja dvignil kapetan zmagovalne ekipe lige prvakov, je priromal tudi v Slovenijo. Ekskluzivno objavljamo prve fotografije.
Oglej si celoten članek

Eden najbolj prestižnih pokalov iz sveta športa, pokal, ki ga prejme zmagovalna ekipa v nogometni ligi prvakov, je prispel tudi v Slovenijo.

Ljubitelji športa in nogometa si lahko prestižno lovoriko, ki v tej obliki obstaja vse od leta 1967, ogledate in se z njo fotografirate danes in sicer ob 17. uri na ploščadi za poslovno enoto UniCredit Bank na Šmartinski 140 v Ljubljani v BTC-ju.

Pokal z velikimi ušesi, kot ljubkovalno imenujejo eno najbolj zaželenih lovorik v športnem svetu, je uradna replika, kakršno od leta 2008 Uefa podeljuje zmagovalcem Lige prvakov. Pred tem so ti originalni pokal dobili v uporabo le za 11 mesecev, pozneje pa so jim podelili pomanjšano kopijo. Izjema so le moštva, ki so bila najboljša v Evropi trikrat zapored ali pa skupno petkrat (Real Madrid, Ajax, Bayern München, AC Milan in Liverpool), ki so v trajno last dobila originalni pokal, tega so pozneje nadomestili z novim, povsem enakim.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.