Pojavil se je video: po porazu z Grčijo zapele pesti, tekla je tudi kri

Foto: X
Foto: X
Hrvaško javnost pretresa škandal, v katerega sta bila vpletena košarkarja hrvaške reprezentance Ivica Zubac in Dario Šarić.
Oglej si celoten članek

Po končani akciji hrvaške reprezentance – v finalu kvalifikacijskega turnirja v Pireju so Hrvati izgubili z Grki in ostali brez olimpijske vozovnice – so reprezentanti dobili prosto, nekateri pa so se odločili, da bodo dopust začeli kar v Grčiji. 

Zvezdnika hrvaške reprezentance Dario Šarić in Ivica Zubac pa sta po porazu zakuhala škandal, saj sta se znašla sredi pretepa v enem od nočnih klubov v Atenah – zgodilo naj bi se v ponedeljek zgodaj zjutraj okoli 5.30, poročajo grški mediji. Kot še navajajo, naj bi se košarkarja sprva zapletla v verbalni spopad z domačini, ki je nato prerasel v pretep, kasneje pa naj bi se zapletla še z redarji oz. varnostniki.

Kasneje so Zubca opazili na ulici pred klubom, s slike oz. posnetka je razvidno, da ima okrvavljeno koleno. Še huje jo je skupil Šarić, ki ga je eden od domačinov z rokoborskim prijemom za vrat spravil na tla, nekaj sekund naj bi obležal celo brez zavesti, danes poročajo grški mediji. Košarkarja naj bi jo sicer na koncu odnesla "le" z nekaj praskami in modricami, še poročajo.

Z videoposnetka, ki ga je z javnostjo delil ameriški portal TMZ Sports, je razvidno, da se je prvi z nekom sprl Zubac, nato pa je vse skupaj hitro eskaliralo v pretep, v katerem naj bi sicer sodeloval tudi hrvaški nogometaš Tin Jedvaj, ki igra za Panathinaikos. 

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.