Pogodba Šarapove: ljubezen prepovedana

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Teniška lepotica Marija Šarapova, oziroma njeni zastopniki, so v pogodbo, ki jo je Rusinja podpisala z novim partnerjem za trening, Nemcem Dietrom Kindlmannom, vstavili prav zanimivo klavzulo.
Oglej si celoten članek

Novi "sparing" partner Marije Šarapove, Nemec Dieter Kindlmann, je moral podpisati klavzulo, ki prepoveduje ljubezensko razmerje z eno najboljših tenisačic sveta.

"Ljubezen na delovnem mestu in s sodelavci je prepovedana. To je bila klavzula, ki sem jo moral podpisati. Sicer pa se ljubimkanje z Marijo tako ali tako ne bo zgodilo, ona je zelo srečna s svojim fantom," je za nemški Bild povedal Kindlmann.

Šarapova je bila dolgo časa v zvezi s slovenskim košarkarjem Sašo Vujačićem, sedaj pa se dobiva s štiri leta mlajšim bolgarskim tenisačem Grigorom Dimitrovim.  

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.