Poglejte, kam se je uvrstila Dončićeva epska trojka

Foto: Epa
Foto: Epa
Najmočnejša košarkarska liga na svetu je na svojih družbenih omrežjih objavila seznam najboljših akcij v "mehurčku".
Oglej si celoten članek

V Orlandu so se igrale sklepne tekme rednega dela lige NBA in vsa srečanja končnice. Sodelovali so vsi trije Slovenci, a je imel Vlatko Čančar pri Denver Nuggets obrobno vlogo, medtem ko sta Luka Dončić z Dallas Mavericks in Goran Dragić z Miami Heat požela veliko pozornosti.

Priznanje "V uri po prvi plači sem zapravil milijon dolarjev"

Dragić je, kot gotovo veste, z Vročico prišel vse do velikega finala, kjer je tudi njegova poškodba povzročila poraz v seriji proti LA Lakers s 4:2 v zmagah. Nobena od številnih lepih Dragićevih akcij ni končala na seznamu 50 najboljših v "mehurčku", zato pa se je v izbor uvrstil Dončić.

Mladi organizator igre je prispeval dve od najatraktivnejših akcij. Njegova asistenca Maxiju Kleberju proti Milwaukee Bucks, ko je Nemcu podal med nogama, se je znašla na 13. mestu.

Dončićeva epska trojka ob sireni četrte tekme serije drugega kroga proti LA Clippers, s katero je izid izenačil na 2:2 v zmagah, se je uvrstila na drugo mesto.

NBA Pol milijarde razlogov za decembrski začetek

Dončića je prehitel le Anthony Davis, ki je, prav tako s trojko ob izteku igralnega časa, LA Lakers zagotovil zmago na drugi tekmi finala zahodne konference proti Denver Nuggets.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.