Poglejte, kaj so tokrat v svoj objektiv ujeli fotografi

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Tahiti je poskrbel za nove izjemne fotografije s teh olimpijskih iger.
Oglej si celoten članek

Na Tahitiju v francoski Polineziji so potekali boji v deskanju na valovih.

V moški konkurenci je slavil Francoz Kauli Vaast, sicer domačin s Tahitija, ki je v finalnem dvoboju ugnal Avstralca Jacka Robinsona, bronasto odličje pa je osvojil Brazilec Gabriel Medina.

V ženski je bila najboljša ameriška deskarka Caroline Marks, srebro je za Brazilijo osvojila Tatiana Weston-Webb, v dvoboju za tretje mesto pa je bila Francozinja Johanne Defay boljša od Kostaričanke Brise Hennessy.

Slednja se je v polfinalu sicer pomerila z Weston-Webbovo, pri tem pa so fotografi v svoje objektive ujeli izjemen prizor. Med dvobojem se je tekmovalkama namreč približal kit, se pognal iz vode ter tako poskrbel za nove izjemne posnetke s tokratnih olimpijskih iger. 

Foto: Profimedia deskanje na vodi

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.