Pogi v zaključku dirke vzpodbudil amaterja, ta je bil navdušen

Foto: Epa
Foto: Epa
Slovenski as je polepšal dan 'aktivnemu gledalcu'.
Oglej si celoten članek

Kopica znanih kolesarjev se je pomerila na kriteriju v Singapurju, med njimi so bili tudi dobitniki majic na letošnji dirki po Franciji. Preizkušnjo je v ciljnem sprintu sicer dobil Jasper Philipsen, ki je v zadnjih metrih za seboj pustil legendarnega Marka Cavendisha in Tadeja Pogačarja. Ta je tako osvojil tretje mesto.

Uradno prvi kolesar sveta, Pogačar je tudi to leto namreč sklenil kot najboljši na lestvici Mednarodne kolesarske zveze, se je sicer po ulicah Singapurja podal v beg, pri tem pa je na svoj račun prišel tudi amaterski kolesar. Ta je ob začrtani trasi s kolesa spremljal dogajanje, ko je prišel v stik z ubežniki pa ga je med vožnjo vzpodbudil tudi Pogi. Slovenski zvezdnik je mladeniču polepšal dan, nato pa nekoliko močneje pritisnil na pedala in se odpeljal naprej.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.