Pogi se je oglasil ob Govekarjevem uspehu, to ga je zmotilo

Foto: Profimedia Matevž Govekar
Pogačar vesel uspeha svojega rojaka.
Oglej si celoten članek

Prvi kolesar sveta Tadej Pogačar je svoje veselje nad zmago Matevža Govekarja, ki je dobil zadnjo etapo na dirki po Britaniji, delil s sledilci na socialnih omrežjih. A pri tem je imel pripombo, zmotilo ga je, kako so nekateri komentatorji preizkušnje izgovarjali priimek zmagovalca.

"Govekar in ne Govečkar. Kaj za vraga? Kakšna zmaga Matevža Govekarja," je bil uspeha svojega rojaka, sicer kolesarja moštva Bahrain Victorious, vesel letošnji zmagovalec dirk po Italiji in Franciji. Pogi se bo sicer po Touru v tekmovalni pogon vrnil naslednji teden, ko ima na sporedu dve kanadski klasiki - veliki nagradi Quebeca (13.9.) in Montreala (15.9.).

Za 24-letnega Govekarja je bila to sicer tretja zmaga v karieri, potem ko je letos dobil drugo etapo dirke po Antalyi, pred dobrima dvema letoma pa četrto etapo preizkušnje po Burgosu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 08:47 9. September 2024.

    Nikjer nisem zasledil Pogijeve čestitke Rogliču....

  • 19:57 8. September 2024.

    In na kaj naj bomo ponsni na tebe ???

  • 19:24 8. September 2024.

    Pogi, kaj je to tisti slovenski državljan, ki se mu je*e za Slovenijo? Dajte novinarji malo ponosa, kar je storil …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.