Pogačar razkril skrivno orožje, s katerim bo napadel naslov svetovnega prvaka

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Tadej Pogačar je razkril prekrasno novo Colnagovo kolo, s katerim bo nastopil na svetovnem prvenstvu.
Oglej si celoten članek

Slovenski kolesarski as Tadej Pogačar ne skriva, da je eden njegovih glavnih še neizpolnjenih ciljev naslov svetovnega prvaka ter mavričasta majica. Prav tako se dobro zaveda, da mu je letošnja trasa na svetovnem prvenstvu v Zürichu precej pisana na kožo ter da tako lepe priložnosti do sedaj v karieri še ni imel.

Prav tako je jasno, da bi z mavričasto majico svetovnega prvaka spisal kolesarsko zgodovino, saj bi postal šele tretji kolesar (ob Eddyju Merckxu in Stephenu Rochu) v zgodovini s trojno krono kolesarstva - Girom, Tourom in naslovom svetovnega prvaka v istem letu.

Foto: Profimedia Tadej Pogačar in novo Colnagovo kolo

Pogačar pa bo imel v lovu na zgodovinski dosežek prav posebnega aduta, saj mu je podjetje Colnago za nastop na cestni dirki svetovnega prvenstva izdelalo prav posebno po meri narejeno kolo V4RS, ki naj bi bilo vredno vrtoglavih 17.200 evrov.

Kolo, ki simbolizira Pogačarjeve največje zmage, bo pretežno belo (kar simbolizira njegov dosežek rekorderja po številu belih majic za najboljšega mladega kolesarja na Touru), obenem pa ga bodo krasile preostale barve, ki so zaznamovale njegovo kariero, med drugim tudi rumena in rožnata, ki sta posvečeni zmagama na Touru in Giru.

Foto: Profimedia Tadej Pogačar in novo Colnagovo kolo

Na kolesu bodo tudi zelena (simbolizira zmage na dirkah po Lombardiji ter zmagi na dirki Lieg-Bastogne-Liege, kjer prevladuje zelena barva), temno in svetlo modra (zmage na dirkah Pariz-Nica in Tirreno-Adriatico), bronasta (posvečena bronu z olimpijskih iger) in vijolična (ki si jo je Tadej sam izbral, ker mu je všeč) barva. Prav tako bodo na kolesu rdeče pike (v čast dvakratnemu osvajalcu pikčaste majice na Touru) ter na sprednjih vilicah tudi logo Tadejeve fundacije.

Če vas je Tadejevo novo kolo očaralo, ne odlašajte, temveč si ga čim hitreje naročite. Med 26. septembrom in 14. oktobrom je na voljo ekskluzivno v Colnagovi spletni trgovini, kasneje pa se ga bo dalo dobiti v določenih izbranih prodajalnah širom Evrope. Kot smo že omenili, je lahko Pogačarjevo kolo vaše za ceno 17.200 evrov.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.