Po zelenici se je valjal skoraj 14 minut

Foto: Epa Neymar
Neymar na tleh kar 13 minut in 50 sekund.
Oglej si celoten članek

O brazilskem napadalcu Neymarju se v teh dneh ne govori o golih temveč o njegovih številnih padcih in valjanju po zelenici Na spletu je vse več norčevanja iz njegovega simuliranja prekrškov. Pravijo, da bi si zaslužil fimskega oskarja. 

In dejansko ni zgolj občutek, da se ves čas valja po tleh. Temveč dejstvo. Izračunali so, da je na dosedanjih štirih tekmah Brazilije na travi ležal kar 13 minut in 50 sekund (od nekaj več kot 360 minut na terenu). Kar je trikrat več od kogarkoli drugega. Največ je na travi preživel na tekmi osmine finala z Mehiko - kar pet minut in pol. 

Klovn Neymar znova požel plaz kritik zaradi vedenja

Najbolj je v spominu ostalo njegovo kotaljenje na tekmi s Srbijo. Oziroma centrifuga, kot so jo poimenovali. Zakotalil se je kar osemkrat. Ne tekmi z Mehiko pa se je zvijal in poskakoval po zelenici, kot bi ga ustrelili s puško. Ljubitelji nogometa so si enotni, da je s tem simuliranjem prava sramota za šport.

Proti čvrsti Belgiji v četrtfinalu bržkone ne bo veliko drugače.

11 Cityjevih Bodo prvaki sveta spet varovanci Pepa Guardiole?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 09:37 6. Julij 2018.

    Še en pederajsek poleg že znanih dveh,ki sta že spušila svoje na SP!!

  • 09:30 6. Julij 2018.

    Cigo kot cigo.Mentaliteta pac in premali mozgani.

  • 08:30 6. Julij 2018.

    Sodnik z jajci ima možnost, da z rdečim kartonom to igro prekine. Verjetno pa bi to zmogla samo sodnica z …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.