Po vstopnico dve uri pred tekmo

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Organizatorji EuroBasketa 2013 vse obiskovalce z voucherji in tiste, ki so vstopnice kupili prek spleta v zadnjih dneh ter jih bodo prevzeli na blagajni v Stožicah, pozivajo, da pred dvorano pridejo vsaj dve uri prej.
Oglej si celoten članek

Zaradi velike količine vstopnic, ki so jih navijači kupili prek spleta v zadnjih dneh, in prevzema na blagajni lahko namreč nastane večja gneča, kot je ponavadi, ki se ji lahko obiskovalci izognejo s pravočasnim prihodom pred dvorano.

Ob tem še enkrat obiskovalce pozivajo, da uporabljajo javni prevoz - z vstopnico za EuroBasket 2013 je vožnja z avtobusom LPP brezplačna tri ure pred in tri ure po tekmi - oziroma da parkirajo na za to predvidenih parkiriščih.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.