Po več kot desetletju spet pri Olimpiji

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Za ljubljanski klub bo znova zaigral Branko Ilić.
Oglej si celoten članek

Nogometaši Olimpije so pred odhodom na priprave v Turčijo danes predstavili še svojo zadnjo okrepitev v letošnjem zimskem prestopnem roku. Po več kot desetletju se v zeleno-beli dres vrača nekdanji slovenski reprezentant Branko Ilić, ki je pogodbo z Olimpijo podpisal za dve leti in pol.

Ilić, ki bo v ponedeljek praznoval svoj 34. rojstni dan, je Olimpijo zapustil leta 2004, ko je odšel v Domžale, nato pa je igral v Španiji za Betis, v Rusiji za Moskvo in Lokomotivo Moskvo, na Cipru za Anorthosis, v Izraelu za Hapoel Tel Aviv, v Srbiji za Partizan, v Kazahstanu za Astano in pred začetkom letošnje sezone še za japonsko ekipo Urawa Red Diamonds, za katero pa zaradi težav s poškodbo ni odigral niti ene uradne tekme.

Nekdanji slovenski reprezentant, za slovensko izbrano vrsto je na 63 tekmah dosegel en gol, je pogodbo z Olimpijo podpisal pred začetkom današnje novinarske konference v Ljubljani. Njegov prihod v vrste aktualnih državnih prvakov sta pozdravila tudi trener Luka Elsner in športni direktor kluba Ranko Stojić.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.