Italijan v sprintu ugnal Gavirio in Sagana

Foto: Epa Sonny Colbrelli
Tretja etapa Dirke po Švici se je končala z italijanskim zmagoslavjem.
Oglej si celoten članek

Italijan Sonny Colbrelli (Bahrain-Merida) je zmagovalec tretje etape kolesarske dirke po Švici. Drugo mesto je na 182 km dolgi preizkušnji med krajema Oberstammheim in Gansingen zasedel Kolumbijec Fernando Gaviria, tretje pa Slovak Peter Sagan. Vodstvo v skupni razvrstitvi je zadržal Švicar Stefan Küng (BMC Racing).

Na dirki nastopajo trije slovenski kolesarji. Najbolj se je izkazal Jan Polanc (UAE Emirates), ki je zasedel 16. mesto, v času zmagovalca pa je v cilj prikolesaril tudi Simon Špilak (Katjuša) na 38. mestu. Kristijan Koren (Bahrain Merida) je zasedel 118. (+3:56). V skupni razvrstitvi je Špilak na 21. mestu (+0:49), Polanc na 59. (+2:55), Koren pa na 76. mestu (+4:35).

V torek bo na sporedu 189 km dolga etapa od Gansingena do Gstaada.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.