Po poškodbi Neuerja so se pri Bayernu zagledali v Hrvata

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Po hudi poškodbi vratarja Manuela Neuerja si nemški nogometni velikan v svojih vrstah želi hrvaškega vratarja Dominika Livakovića, poroča televizija Sky. Livaković ima do konca sezone 2023/24 pogodbo z zagrebškim Dinamom.
Oglej si celoten članek

Bayern naj bi že vzpostavil kontakt z menedžerjem 27-letnega hrvaškega vratarja. Dominik Livaković je eden od adutov hrvaške nogometne reprezentance na svetovnem prvenstvu v Katarju, kjer so se Luka Modrić in druščina že prebili do polfinala, kjer jih danes čaka obračun z Argentino. Livaković navdušuje tako z obrambami v polju, kot tudi z izjemnimi obrambami enajstmetrovk. Te pa bi lahko za Bayern bile še kako ključne v Ligi prvakov, zdaj ko pravilo gola v gosteh več ne velja.

SP V katarju Nova velika priložnost za hrvaško nogometno zgodovino

Posebej se je vratar izkazal pri odločilnih enajstmetrovkah proti Japonski in Braziliji. Prav četrtfinale z Brazilci si je v živo ogledal še en nekdanji legendarni nemški vratar Oliver Kahn, zdaj član predsedstva Bayerna, in si sam ustvaril sliko o 27-letnem Hrvatu.

Neuer se je nedavno poškodoval na smučanju. Zaradi zlomljene noge ga v letošnji sezoni ne bo več v ekipi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.