Po Bayernu in Crveni zvezdi zdaj član Olimpije

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Olimpija potrdila odmevno okrepitev.
Oglej si celoten članek

Nekdanji član Crvene zvezde Nemanja Motika bo kariero nadaljeval v vrstah ljubljanske Olimpije, so danes potrdili pri državnem in pokalnem prvaku. Dvajsetletni srbski nogometaš, rojen v Nemčiji, je končal sezono v avstrijski bundesligi, v kateri je kot posojen igralec beograjske Crvene zvezde igral za Austrio Lustenau.

Olimpija je mladega levega krilnega nogometaša dobila brezplačno, a bo morala v prihodnje v primeru nogometaševega prestopa drugam Beograjčanom prepustiti odškodnino do 1,5 milijona evrov. Če bo Olimpija igralca prodala za višjo odškodnino, bo Zvezda dobila še 20 odstotkov preostanka odškodnine, sta ob tem poročala portala Nogomania in Planet nogomet.

Motika, ki se bo novim soigralcem pridružil že v torek na treningu, je bil lansko leto milijonska investicija Crvene zvezde, vendar se mladi srbski reprezentant v Beogradu ni obnesel.

Motika je bil od 2018 do 2022 član Bayerna, vendar pa za prvo ekipo zasedbe iz Münchna ni zaigral. Pred prestopom v Crveno zvezdo je bil član druge ekipe Bayerna.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.