Po Barceloni poškodba enega ključnih igralcev tudi pri Realu

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Carvajal zaradi mečne mišice na daljši prisilni počitek.
Oglej si celoten članek

Španski nogometni velikan Real Madrid bo vsaj do konca leta moral igrati brez desnega bočnega branilca Danija Carvajala. Kot so sporočili iz kraljevega kluba, je 31-letnik na sobotni prvenstveni tekmi proti Granadi staknil poškodbo mečne mišice.

V klubu so potrdili poškodbo leve mečne mišice, niso pa razkrili časa okrevanja. So pa zato španski mediji namignili, da bo španski reprezentant počival vsaj en mesec.

Carvajal, ki je sicer otrok Real Madrida, je že leta eden ključnih členov madridskega velikana, za katerega je tekom kariere zbral skoraj 400 nastopov (392).

Foto: Profimedia Dani Carvajal

V odlični formi igra tudi v letošnji sezoni, ko je že do decembra na vsega trinajstih tekmah dosegel dva zadetka v najmočnejši španski ligi ter tako izenačil svojo najbolj produktivno sezono v dresu Reala.

Prav tako je letos tudi že prispeval dve asistenci, odličnimi nastopi v dresu kraljevskega kluba pa si je zacementiral mesto tudi v udarni postavi izjemno močne španske reprezentance, za katero je v letošnjem letu nastopil na kar devetih tekmah.

Real Madrid sicer v domačem prvenstvu vodi pred presenečenjem sezone Girono po zaslugi boljše razlike v danih in prejetih zadetkih. Na tretjem mestu je Barcelona, ki se prav tako ubada s težavami s poškodbami. Ravno danes so se namreč španski mediji razpisali, da bo moral prvi vratar Marc-Andre ter Stegen najverjetneje celo na operacijo hrbta.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.