Planica koristi tudi zdravju

Foto: Žurnal24 Petri Majdič se zdi pomembno, da se je dogovorila s SZS. (Foto: Nik Rovan)
V Planico konec tedna prihaja tudi Petra Majdič, ki se bo tega spektakularnega dogodka udeležila prvič. "Obisk Planice bo najbrž ugodno vplival tudi na mojo rehabilitacijo," meni Petra.
Oglej si celoten članek

Petra Majdič letošnji marec preživlja nekoliko drugače kot pretekla leta. Razlog je seveda poškodba, ki jo je staknila ob padcu na sprinterski preizkušnji na olimpijskih igrah v Vancouvru. Na novinarski konferenci nordijskih disciplin je Brinjčanka sporočila, da si bo prvič v živo ogledala dogajanje v Planici.

"Z največjim veseljem sporočam, da sem se prvič kvalificirala med gledalce v Planici. Tega sem zelo vesela, saj do sedaj te prilike še nisem imela," je dejala simpatična 30-letna tekačica.

"Obisk Planice bo najbrž ugodno vplival tudi na mojo rehabilitacijo. V zadnjem obdobju se veliko posvečam sponzorskim obveznostim. Vikend sem preživela na Rogli oziroma Zrečah, kjer je potekal celinski pokal v smučarskih tekih. Tam sem bila nekoliko bolj dejavna. Verjetno bi bilo bolje, če bi nekoliko več počivala, vendar tega ne znaM. Počasi se bom morala na to navaditi. Imam tudi druge obveznosti do vojske, do smučarske zveze, toda to so prijetne obveznosti. Zdaj imam čas zanje. Če se odločim nadaljevati kariero, bo znova vse podrejeno treningu," je povedala Petra.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.