"Plačala sem tisoče evrov, dobila staro sobo, pa še ogrevanje ne deluje"

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Najbolj prepoznavna hrvaška navijačica Ivana Knoll razočarana nad turističnimi nastanitvami v Nemčiji.
Oglej si celoten članek

Foto: instagram Ivana Knoll

Hrvaška navijačica Ivana Knoll je že prispela v Nemčijo, kjer se v svojem slogu pripravlja na tekme Eura 2024. Pred prvo tekmo Hrvatov pa je za mnoge najlepša hrvaška navijačica potožila, da je razočarana nad namestitvijo v hotelski sobi.

"Plačala sem tisoče evrov za "najboljši hotel" v Berlinu, sobe pa so stare, ogrevanje ne deluje, telovadnica in bazen sta v gradnji," je potarnala hrvaška navijačica, ki je zaslovela na prvenstvu v Katarju, kjer je mnoge očarala s svojim oblinami. 

"Ne priporočam. Za eno noč sem plačala 650 evrov, v ceno pa je vključeno: stara soba brez ogrevanja, telovadnica in bazen zaradi prenove nista na voljo, za povrh pa je upravnik hotela nesramen," je zapisala in v objavah označila Hotel Adlon Kempinski Berlin. 

Hrvate prva tekma Eura čaka proti Špancem, in sicer 15. junija ob 18. uri na olimpijskem stadionu v Berlinu. Nato za Hrvate sledi še tekma z Albanci ter Italijani. 

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 09:04 14. Junij 2024.

    Prišla je služit,pa je vidla, da ni več bogatih strank

  • 09:03 14. Junij 2024.

    Ha hrvašem so cene podobne,je treba malo vrniti nemcem hehe

  • 18:23 13. Junij 2024.

    Cena, ki jo je navedla je vprašljiva. Povedati mora povedati za koliko časa je plačilo in v katerem kraju. Drgače …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.