Piqué: Nekdo bo odgovarjal za to sr**je o Messiju

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Četrtkov intervju Gerarda Piquéja za barcelonski dnevnik Sport je požel veliko odzivov po vsej Španiji. Branilec Barcelone spet o napadih na klub.
Oglej si celoten članek

Barcelona je v novo leto vstopila kot vodilna ekipa španske lige, ki je z novim trenerjem Gerardom Martinom preživela tudi odsotnost prvega zvezdnika Lionela Messija. Argentinec sam je bil skupaj s klubom v zadnjih mesecih tarča številnih obtožb, številni člani moštva pa so namignili, da gre za organizirano blatenje iz Madrida.

"Obstajajo neki zakoni, neke norme in nekdo, ki je glavni, ki deli pravico. Ko prideš do neke točke, je treba reči 'dovolj'. Potem ko so zmetali vse to sr**je v smeri nekoga, ki tega, kar pravijo, ni storil, mora nekdo poskrbeti za pravico, a to nismo mi," je v četrtkovem intervjuju za dnevnik Sport dejal branilec Gerard Piqué.

"Zaj***no je, ko rival osvaja toliko reči"

"Napadajo nas z vseh strani. Za Real je težko videti, da njihov rival osvaja toliko reči. Tukaj je tako že nekaj časa. Zaj***no je. To je treba sprejeti tako, kot je, včasih zmagajo eni, včasih drugi. To gre v ciklu in ta cikel je Barcelonin," je z besednim zakladom starega kočijaža še povedal branilec španske reprezentance.

Messi naj bi že v četrtek opravil prvi trening z ekipo in bo pripravljen "kot bik", ko se bo po skoraj dveh mesecih odsotnosti zaradi poškodbe stegenske mišice vrnil v Barcelono, je napovedal njegov dolgoletni soigralec Cesc Fàbregas. Barça bo v nedeljo gostila Elche.

"Vsekakor je potreboval počitek v telesnem smislu, ker je že utrpel to poškodbo in ni bilo druge možnosti, kot da neha igrati," je za dnevnik Marca dejal Fàbregas. "Imel je štiri ali pet poškodb zapovrstjo v mišici, ki jo precej uporablja pri pospeševanju z mesta, to je tisto, kar ga loči od drugih. Moral se je ustaviti ne glede na vse in kot bik bo, ko se bo vrnil."

Eden zadnjih strelov povsem ozdravelega Messija na treningu v Argentini:

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.