Pingvini četrtič zapored dobili loterijo

Foto: Žurnal24 Pittsburgh Penguins so četrto tekmo zapored dobili po kazenskih strelih. (Foto:
V severnoameriški hokejski ligi NHL so v noči na ponedeljek odigrali štiri dvoboje. Pittsburgh in Atlanta sta slavila doma po kazenskih strelih, Vancouver in Boston pa sta zmagala v gosteh.
Oglej si celoten članek

Pittsburgh Penguins so na domačem ledu po kazenskih strelih odpravili ekipo Florida Panthers z 2:1. V rednem delu sta vratarja obeh ekip klonila le po enkrat v drugi tretjini. Najprej je mrežo Pingvinov v 16. minuti druge tretjine zatresel Ryan Carter, nato je že čez dobri dve minuti sledil odgovor, ko je v polno za domače zadel Ben Lovejoy in poravnal izid na 1:1. Po tretji tretjini in podaljšku brez zadetkov je sledilo izvajanje kazenskih strelov, uspešnejši so bili Pingvini in vpisali dve točki z goloma Aleksa Kovaljeva in Jamesa Neala.

Pingvini tako postajajo mojstri infarktnih končnic, saj so vpisali že četrto zaporedno zmago po izvajanju kazenskih strelov. Z zmagami so se na le dve točki približali vodilnemu moštvu vzhodne konference in atlantske skupine Philadelphii Fylersom, ki so ta večer doma izgubili z 1:2 proti Boston Bruinsom. Kosmatinci so si z zmago priborili mesto v končnici.

Vodilno moštvo lige Vancouver Canucks je v gosteh pri Columbus Blue Jacketsih slavilo zmago s 4:1. Vancouver je prvič v 40-letni zgodovini moštva dosegel 50 zmag v sezoni, to jim je uspelo prav z zmago nad Modrimi jopiči. Prav tako so nepremagani na gostovanjih z že osmo zmago v gosteh, s podvigom so izenačili rekord iz leta 2004.

Liga NHL, tekme 27. 3.:

Pittsburgh Penguins : Florida Panthers 2:1 (po kazenskih strelih)
Lovejoy; Carter

Atlanta Trashers : Ottawa Senators 4:5 (po kazenskih strelih)
Wheeler, Little, Maxwell, Stuart; Svatos dva, Neil, Condra

Columbus Blue Jackets : Vancouver Canucks 1:4
Umberger; Higgins dva, Ehrhoff, Sedin

Philadelphia Flyers : Boston Bruins 1:2
Versteeg; Horton, Marchand

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.