Pet orlov na tekmi

Foto: Epa tilen bartol
Smučarji skakalci nadaljujejo s tekmami svetovnega pokala.
Oglej si celoten članek

Na prvi posamični tekmi svetovnega pokala v smučarskih skokih po olimpijskih igrah v Pyeongchangu bo v nedeljo v finskem Lahtiju nastopilo pet Slovencev. Najboljši med njimi v današnjih kvalifikacijah je bil Tilen Bartol, 124,5 metra je bilo dovolj za deseti dosežek.

Jernej Damjan je s 122 metri zasedel 17. mesto, sledil mu je Anže Lanišek s 117 metri na 31. mestu. Na tekmo sta se prebila tudi Domen Prevc s 114 metri ter Nejc Dežman s 112,5 metra, zasedla pa sta 42. in 45. mesto med kvalifikanti. Prekratek je bil Anže Semenič, ki je pristal pri 105 metrih, kar ga je uvrstilo na 52. mesto. Z daljavo dneva, 134,5 metra, je kvalifikacije dobil Poljak Kamil Stoch.

V soboto bo v Lahtiju moštvena tekma, prva serija se bo začela ob 16.30, v nedeljo pa se bo posamična preizkušnja začela ob 15.30

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.