Perko 4., Mazejeva 19.

Foto: Žurnal24 Tina Maze je odpeljala 19. čas treninga. (Foto: Reuters)
V Kvitfjelu je Rok Perko na treningu smuka zasedel zelo dobro četrto mesto. Manj uspešna je bila Tina Maze, ki je v Crans Montani dosegla 19. čas.
Oglej si celoten članek

V Kvitfjellu so alpski smučarji opravili prvi trening pred sobotnim smukom za svetovni pokal. Najhitrejši je bil Švicar Didier Cuche pred Avstrijcem Michaelom Walchoferjem (+0,30) in Kanadčanom Erikom Guayem (+0,45). Najboljši Slovenec Rok Perko je dosegel četrti čas (+0,48). Poleg Perka je nastopilo še pet Slovencev, Andrej Jerman je postavil 29. čas (+2,18), Andrej Križaj 36. (+2,65), Boštjan Kline 51. (+3,90), Aleš Gorza 55. (+4,48), Andrej Šporn pa treninga ni končal.

Avstrijka Elisabeth Görgl je bila najhitrejša na drugem in hkrati zadnjem treningu smuka alpskih smučark v Crans Montani pred sobotno tekmo svetovnega pokala. Drugi čas je dosegla Švicarka Fabienne Suter (+0,37), tretjega pa Američanka Lindsey Vonn (+0,73). Slovenka Tina Maze je dosegla 19. čas (+2,08), Maruša Ferk pa 25. (+2,77).

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.