Pep zavrnil povabilo Barcelone

Foto: EPA
Foto: EPA
Trener Bayern si ne bo ogledal finala Lige prvakov med Juventusom in Barcelono, ki bo na sporedu 6. junija v Berlinu
Oglej si celoten članek

Trener münchenskega Bayerna Pep Guardiola ne bo v živo videl finala Lige prvakov v Berlinu 6. maja. Ne le zato, ker se njegova ekipa tja ni uvrstila, pač pa tudi zato, ker je zavrnil drugo možnost - povabilo nekdanjega kluba Barcelone. 

Guardiola je na novinarski konferenci pred zadnjo tekmo sezone z Mainzem pojasnil, da se je nekdanjim delodajalcem pri Barceloni zahvalil za povabilo na ogled tekme.

"Ne, ne, kar tukaj bom ostal," je dejal na vprašanje, kako je z njegovim odzivom na povabilo Barcelone. Z njo je 44-letni strateg osvojil 14 različnih lovorik v štirih letih, v prvih dveh od treh predvidenih pa Bayernu pa pet. Bavarci bodo sicer sezono 2014/15 končali samo z domačim naslovom, saj se niso uvrstili ne v finale nemškega pokala, ki bo prav tako v Berlinu, ne v finale Lige prvakov.

Guardiola je v letih 2009 in 2011 kot trener blaugrano dvakrat popeljal do zmage v ligi prvakov, a je prav katalonski klub preprečil bavarskemu, da bi se s katalonskim trenerjem uvrstil v letošnji finale. V polfinalu je bila namreč Barca boljša s skupnim izidom 5:3.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.