Pedrosa uspešno operiran

Foto: Žurnal24 Bo imel Pedrosa v prihodnje več sreče s poškodbami? (Foto: Reuters)
Španski motociklist Dani Pedrosa, tretji v letošnjem svetovnem prvenstvu v elitnem razredu motoGP (za Rossijem in Lorenzom), je uspešno prestal operacijo roke.
Oglej si celoten članek

Odstranili so mu kovinski vijak v roki in je že zapustil bolnišnico v Barceloni. Po uspešni operaciji se bo lahko Hondin dirkač v miru pripravil na sezono 2010. V letošnji je imel Pedrosa obilo smole s poškodbami: poleg zlomljene roke, ki so mu jo učvrstili z vijaki, si je poškodoval še koleno, vseeno pa zbral nekaj odličnih predstav in tudi dvakrat zmagal (Laguna Seca, Valencia).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.