Pavelski s hat-trickom pokopal Kojote

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Moštvo severnoameriške hokejske lige NHL Arizona Coyotes je sinoči edino vknjižilo poraz pred domačimi gledalci, z 2:4 je izgubilo proti San Jose Sharks.
Oglej si celoten članek

Gostiteljem je sive lase povzročil predvsem Joe Pavelski, ki je s hat-trickom prerešetal mrežo domačega vratarja Mika Smitha. Domači so prvo tretjino dobili z 2:0, a se je nato razigral Pavelski, ki je že v drugi tretjini izenačil na 2:2. Tokrat je vknjižil že četrti hat-trick v karieri, San Joseju pa je pripomogel končati negativni niz treh zaporednih porazov.

"Morda smo bili še preveč vzhičeni, skušali narediti preveč, pretiravali v vseh možnih pogledih, zato sem se osredotočil na svojo igro in hitro pospravil tri ploščke v mrežo nasprotnika. Zgodnji zadetek v drugi tretjini mi je dal krila," je po tekmi dejal Pavelski. Arizona ostaja pri dnu pacifiške skupine, San Jose je v tej skupini pri vrhu.

V ostalih tekmah so slavila domača moštva. Chicago Blackhawks so bili s 3:1 boljši od New Jersey Devils, Vancouver Canucks so na krilih Shawna Matthiasa s tremi goli s kar 5:2 premagali Boston Bruins, Dallas Stars pa so Florida Panthers premagali z 2:0. Ena tekma se je končala po podaljšku, Columbus Blue Jackets so bili s 4:3 boljši od Philadelphia Flyers, odločilni gol je v dodatnem delu prispeval Artem Anisimov.

Liga NHL, izidi:

Columbus Blue Jackets : Philadelphia Flyers 4:3*
Chicago Blackhawks : New Jersey Devils 3:1
Vancouver Canucks : Boston Bruins 5:2
Dallas Stars : Florida Panthers 2:0
Arizona Coyotes : San Jose Sharks 2:4

* - podaljšek

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.