Pastore pred vrati Chelseaja

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Zvezdnik Palerma Javier Pastore je tik pred podpisom pogodbe z angleškim Chelseajem. Londonski klub naj bi bil za argentinskega nogometaša pripravljen odšteti 45 milijonov evrov, pet milijonov manj, kot so zanj sprava želeli na Siciliji.
Oglej si celoten članek

Slovenska kolonija nogometašev v Palermu bo po vsej verjetnosti ostala brez prvega zvezdnika moštva Javierja Pastoreja. Za Argentincem, za katerega so se zanimali še pri Romi, Real Madridu, Barceloni, AC Milanu, Interju in Manchester Cityju, je lovke najbolj stegnil Chelsea, ki je zanj pripravil ponudbo v višini 45 milijonov dolarjev.

Čeprav so pri Palermu ves čas govorili, da želijo za 22-letnika iztržiti 50 milijonov evrov odškodnine, pa bo verjetno tudi pet milijonov evrov manj dovolj, saj je tudi podpredsednik italijanskega prvoligaša Guglielmo Micciche potrdil, da so pogajanja v končni fazi. "Zelo verjetno je, da se bo Pastore preselil na Stamford Bridge, razen če v zadnjem trenutku ne dobimo še kakšne boljše ponudbe," je bil jasen Micciche in dodal, da odpade kakršnakoli možnost, da bi v zameno za denar v klub pripeljali nove igralce.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.