Pacquiao priznal, pogovori so v teku

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Boksarska šampiona Manny Pacquiao (organizacija WBO) in Floyd Mayweather (WBC) se dogovarjata za najdražjo borbo v zgodovini tega športa.
Oglej si celoten članek

To je v pogovoru za abs-cbnnews.com priznal 32-letni Filipinec Paquiao, ki je pred tedni po tesnem boju premagal Mehičana Juana Manuela Marqueza. Pacquiaa se z Mayweatherjem povezuje že več kot dve leti, zdaj pa sta obe strani vendarle pripravljeni na najdražji obračun. "Pogajanja so v teku, a nič ni še dokončnega," je dejal Pacquiao in dodal: "Mayweather morda misli: 'Zdaj se lahko borim s Pacquiaom; on je z Marquezom imel težave, sam pa sem ga premagal.'"

Štiriintridesetletni Mayweather je pred kratkim razkril, da bi do borbe za združitev naslovov lahko prišlo 5. maja prihodnje leto v MGM Grand Areni v Las Vegasu, a je Pacquiaov promotor Bob Arum to zanikal, saj želi večje prizorišče. Arum bi rad borbo organiziral na stadionu NFL moštva Dallas Cowboys, ki sprejme 70 tisoč gledalcev. V tem primeru bi – ob pomoči prodanih vstopnic – vsak od boksarjev lahko zaslužil vse do sto milijonov ameriških dolarjev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.