Orli v Nemčijo brez izkušenega člana

Foto: EPA tepeš kranjec prevc ekipna tekma
Izkušeni slovenski smučarski skakalec ne bo dobil priložnosti na peti posamični tekmi letošnje sezone.
Oglej si celoten članek

Konec tedna se bodo smučarski skakalci v okviru svetovnega pokala zbrali v nemškem Titisee-Neustadtu. Trener slovenske izbrane vrste Goran Janus bo na četrto postojanko olimpijske zime odpeljal šest reprezentantov.

Postava bo takšna, kot je bila minuli vikend v Rusiji na čelu z Jernejem Damjanom, le da bo doma ostal Robert Kranjec.

Po današnjem dopoldanskem treningu v Planici se je Janus skupaj s svojimi pomočniki namreč dokončno odločil, kakšna zasedba bo zastopala Slovenijo na naslednjih tekmah svetovnega pokala konec tedna. V Nemčijo bodo tako odpotovali Jernej Damjan, Anže Semenič, Peter Prevc, Tilen Bartol, Timi Zajc in Anže Lanišek.

Skakalce v petek ob 12. uri najprej čakajo kvalifikacije, v soboto sledi že tretja ekipna tekma letos, v nedeljo pa še peta posamična preizkušnja te zime.

Foto: Epa Robert Kranjec

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.