Orli s popolnim izkupičkom

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Vsi Slovenci, ki so nastopili v kvalifikacijah, so se prebili na tekmo svetovnega pokala smučarjev skakalcev v Trondheimu. Najboljši med njimi je bil junak svetovnega prvenstva Peter Prevc, ki je s skokom 137 metrov zabeležil tretji dosežek, zaostal je le za Poljakom Pitom Zylo (140 m) in Norvežanom Andreasom Stjernenom (139,5 m).
Oglej si celoten članek

Jurij Tepeš je s skokom, dolgim 136 metrov, zabeležil osmi rezultat, Matjaž Pungertar je bil s 131 metri 16., isto daljavo je zabeležil Andraž Pograjc, ki je bil 20., Anže Semenič je skočil 127 metrov, kar je zadostovalo za 33. mesto, kot zadnji, 40., pa se je na tekmo uvrstil še Matic Benedik, pristal je pri 124 metrih.

Med tekmovalci, ki v svetovnem pokalu zasedajo mesta med najboljšimi desetimi, ki imajo neposreden nastop že zagotovljen, sta bila najboljša Nemca Richard Freitag (137,5) in Michale Neumayer (137 m), Robert Kranjec je skočil 132 metrov.

V Trondheimu je Slovenija ostala brez Jake Hvale, ki je zaradi slabe forme predčasno odpotoval domov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.