OP ZDA še naprej moti dež

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Slabo vreme še vedno nagaja prirediteljem OP ZDA v New Yorku. Napoved ni spodbudna niti za danes.
Oglej si celoten članek

Teniška igrišča v ameriškem Flushing Meadowsu v New Yorku nimajo sreče. Že tretji dan zapored jo je prirediteljem zadnjega turnirja za veliki slam zagodlo vreme, dež je preprečil dvoboje moške osmine finala in zdaj še ženska četrtfinalna srečanja. Najverjetneje se bo turnir zaradi sprememb programa končal vsaj z dnevom zamude.

Pri posameznikih bi med drugimi moral na osrednje igrišče Arthur Ashe Stadium stopiti branilec naslova Španec Rafael Nadal, ki se bo v osmini finala meril z Luksemburžanom Gillesom Müllerjem. Poleg omenjenega dvoboja sta na igriščih z ogrevanjem začela tudi Američan Andy Roddick in Škot Andy Murray, a sta se glavnemu sodniku pritožila, da na mokri podlagi ne moreta igrati, saj površina drsi.

Vremenska napoved tudi za danes ne obeta nič dobrega, saj so spet napovedane dežne plohe.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.