Olsen oznanil dansko dvajseterico

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Danski selektor Morten Olsen je objavil seznam 20 igralcev, na katere bo računal na EP v Ukrajini in na Poljskem. Do 29. maja bo seznam dopolnil še s tremi imeni, že zdaj pa sta na njem pričakovano napadalec Sunderlanda Nicklas Bendtner in branilec Liverpoola Daniel Agger.
Oglej si celoten članek

Olsen mora izbrati še tretjega vratarja, zaenkrat sta na seznamu Thomas Sorensen (Stok City) in Stephan Andersen (Evian). Danska bo na evropskem prvenstvu (EP) igrala v težki skupini, saj so njene tekmice Nizozemska, Nemčija in Portugalska.

Na seznam Mortena Olsena so se uvrstili naslednji igralci:

– vratarji: Thomas Sorensen (Stoke City), Stephan Andersen (Evian);
branilci: Lars Jacobsen (Koebenhavn), Simon Kjaer (Roma), Daniel Agger (Liverpool), Andreas Bjelland (Nordsjaelland), Simon Poulsen (AZ Alkmaar), Michael Silberbauer (Young Boys Bern), Daniel Wass (Evian);
vezisti: William Kvist (Stuttgart), Niki Zimling (Brugge), Christian Poulsen (Evian), Lasse Schone (NEC Nijmegen), Christian Eriksen (Ajax Amsterdam), Jakob Poulsen (Midtjylland), Thomas Kahlenberg (Evian);
napadalci: Dennis Rommedahl (Brondby), Tobias Mikkelsen (Nordsjaelland), Nicklas Bendtner (Sunderland), Michael Krohn-Dehli (Brondby).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.