Olimpija spet boljša od Jesenic

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Hokejisti SŽ Olimpije so v drugi finalni tekmi državnega prvenstva v gosteh premagali Sij Acroni Jesenice s 4:2 (1:1, 3:1, 0:0) in povedli z 2:0 v zmagah. V finalu moštvi igrata na štiri zmage, naslednja tekma bo v torek v Ljubljani.
Oglej si celoten članek

Na prvi tekmi v petek je na domačem ledu SŽ Olimpija slavila z 9:3.

Danes sta v Podmežakli za domače zadela Žan Jezovšek (1.) in Tadej Čimžar (28.), za goste pa Nik Simšič (16., 32.), Miha Beričič (23.) in Trevor Gooch (32.).

Četrta tekma bo 15. marca na Jesenicah. Termini morebitnih naslednjih pa so še 17., 19. in 22. marec.

Ljubljanski hokejisti so doslej v samostojni Sloveniji zbrali 18 naslovov prvaka, jeseniški pa 13. Vse naslove prvaka od sezone 1991/92 so sicer osvajali samo hokejisti iz Ljubljane ali Jesenic.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 13:47 13. Marec 2024.

    Tudi na tretji tekmi Olimpijs zmagala z lahkoto 6:1. Na povezavi Green Dragons pojejo Mala terasa na tekmi https://youtu.be/JgFqFS10XAA

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.