Olimpija pogojno kaznovana

Foto: Žurnal24 olimpija_slavje_fotosi
Nogometaši Olimpije bodo morali v prihodnji sezoni eno tekmo odigrati pred praznimi tribunami, plačati pa bodo morali tudi 2500 evrov. Kazen s tekme z Aluminijem za zdaj le pogojna.
Oglej si celoten članek

Dogodki, povezani z zadnjo tekmo Olimpije Bežigrada v 2. SNL proti Aluminiju, ki so jo zmaji odigrali na stadionu v Spodnji Šiški in jo izgubili z 1:2, še vedno puščajo posledice. Ena od njih je kazen disciplinskega sodnika, ki je Olimpijo kaznoval z eno tekmo prepovedi igranja na domačem igrišču in kaznijo 2500 evrov. Razlog za sankcije proti Olimpiji je bila slaba organizacija srečanja. Gledalci so namreč proti koncu tekme začeli plezati čez ograjo – varnostniki tega niso preprečevali –, konec tekme pričakali ob avt liniji in nato pritekli na igrišče. Tekma pa se je med drugim zaradi krajše "slovesnosti" začela z nekajminutno zamudo. V skladu s 15. členom DP se kazen ne bo izvršila, če NK Olimpija ne bo v enem letu storil enakega ali podobnega dejanja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.