Olimpija do zmage z metom ob zvoku sirene

Foto: Aleš Fevžer/Union Olimpija
Foto: Aleš Fevžer/Union Olimpija
Košarkarji Cedevite Olimpije so v 4. krogu lige Aba premagali Split s 76:74 (13:17, 31:34, 53:52).
Oglej si celoten članek

Košarkarji Cedevite Olimpije so po uvodnih dveh porazih zabeležili drugo zaporedno zmago v ligi Aba in se s polovičnim izkupičkom po štirih krogih tekmovanja prebili v zgornjo polovico razpredelnice. V dvorani Tivoli so v dramatični končnici premagali Split s 76:74.

Ljubljančani so težje od pričakovanj prišli do dveh točk. Podatek, da je bila najvišja prednost Cedevite Olimpije v vseh 40 minutah pet točk, zgovorno priča o izenačenem dvoboju. Odločitev o zmagovalcu je padla dobesedno v zadnji sekundi.

Cedevita Olimpija je pri neodločenem izidu 74:74 krenila v napad, odgovornost za zadnji met pa je prevzel Devin Robinson, ki je z zvokom sirene žogo poslal skozi mrežico.

Američan je z 20 točkami zabeležil svoj najboljši dosežek za klub iz Stožic - v statistiko je dodal še pet podaj in štiri skoke -, ključno vlogo pa je odigral tudi Aleksej Nikolić, ki je trojke metal 5:7 in zbral 17 točk.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.