Okužen tudi triinsedemdesetletni predsednik Reala

Foto: Epa
Foto: Epa
Nekdanji politik in premožni podjetnik v gradbeništvu s kratko prekinitvijo vodi Real Madrid vse od leta 2000.
Oglej si celoten članek

Predsednik španskega nogometnega prvoligaša Real Madrida Florentino Pérez je okužen z novim koronavirusom.

Triinsedemdesetletnik je bil namreč na zadnjem testiranju pozitiven, je španski prvak danes zapisal na spletni strani. Za zdaj Pérez ne kaže simptomov covidne bolezni.

Vendar pa to sezono belemu baletu ne kaže najbolje, saj tako kot Barcelona za vodilnim madridskim Atléticom, klubom slovenskega vratarja Jana Oblaka, zaostaja že za deset točk. Zaradi koronske krize se je pri obeh klubih poslabšalo tudi finančno stanje.

Medijski vihar Razkriti tajni dokumenti, Messi služil obscene zneske!

Pred Pérezom so minuli mesec pri Realu sporočili, da je bil pozitiven na virus sars-cov-2 tudi glavni trener Zinédine Zidane. Tudi Francoz ni imel nobenih simptomov in se je po obvezni samoosamitvi danes spet vrnil na treninge.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.