Okrepitve v Velenju in Celju

Foto: Žurnal24 Nezdbedin Selimi se seli v Velenje. (Foto: NK Rudar)
Igralska zasedba slovenskega nogometnega prvoligaša Rudarja iz Velenja, ki se na spomladanski del prvenstva te dni pripravlja v Medulinu, po vseh spremembah počasi dobiva končno podobo.
Oglej si celoten članek

Po končanem jesenskem delu so se v klubu razšli z Luko Prašnikarjem, Markom Pokleko, Boštjanom Kreftom in Timom Lo Duco, novinci pa so zaenkrat trije.

Ker sta bila jeseni na operaciji kolena Mirza Mešić in Marko Kolsi, v klubu ocenjujejo, da na začetku nadaljevanja prvenstva še ne bosta mogla igrati. Zato so se odločili, da bodo poiskali kar pet ali celo celo šest novih igralcev.

Z Rudarjem so pogodbe že podpisali Nezdbedin Selimi, ki bo v Velenju igral do konca sezone, in 29-letna Slovak Marian Tomcak, ki je prišel iz kluba Peter Zalika, ter Čeh František Metelka (Banik Ostrava). Oba sta podpisala enoletni pogodbi.

Na preizkušnji so še 23-letni branilec Jan Vidic, bočni igralec, 24-letni Boštjan Jelečevič, ter mlada igralca Dario Torbić in Deni Alagić.

Spremembe se obetajo tudi v Celju, kjer sta tik pred podpisom pogodbe Velenjčan Anel Omerović in Dejan Purišič, ki sta v celoti zadovoljila apetite celjske stroke, poroča spletna stran kluba.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.