Đokovića na igrišču masirale manekenke

Foto: EPA novak đoković gustavo kuerten Foto: EPA novak đoković Foto: EPA novak đoković gustavo kuerten Foto: EPA novak đoković gustavo kuerten Foto: EPA novak đoković Foto: EPA novak đoković Foto: EPA novak đoković
Srbski tenisač Novak Đoković po končani sezoni ne počiva. Prvi igralec sveta se je odpravil v Brazilijo, kjer je nastopil na dobrodelni nogometni tekmi in odigral ekshibicijski obračun z Gustavom Kuertenom. Noleta so med premorom na igrišču masirale mične lepotice.
Oglej si celoten članek

Novak Đoković je sezono zaključil v zmagovitem slogu, ko je v finalu zaključnega turnirja najboljše osmerice v Londonu premagal Rogerja Federerja. Preden se bo Srb odpravil na počitnice, pa je obiskal Brazilijo, kjer je igral nogomet in se pomeril s trikratnik zmagovalcem Roland Garrosa Gustavom Kuertenom. Đoković je v svojem slogu zabaval gledalce, med napornim teniškim obračunom pa si je privoščil masažo. Nole se je preizkusil tudi na nogometni zelenici, kjer je z bele točke dosegel dva zadetka.

Nekdanji kralj peska

Gustavo Kuerten - Guga je nekdanji prvi igralec sveta iz Brazilije. V svoji karieri je trikrat slavil na Roland Garrosu (1997, 2000, 2001), skupno pa je osvojil 20 turnirjev. Upokojil se je leta 2008.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.