Đoković odpravil Del Potra za polfinale

Foto: EPA
Foto: EPA
Roger Federer je na zaključnem turnirju ATP premagal Richarda Gasqueta in se bo za vstop v polfinale v soboto pomeril s Juanom Martinom del Potrom, ki je izgubil z Novakom Đokovićem.
Oglej si celoten članek

Srbski teniški igralec Novak Đoković se je po današnji zmagi nad Argentincem Juanom Martinom del Potrom uvrstil v polfinale zaključnega turnirja ATP v Londonu. Drugi nosilec turnirja z nagradnim skladom šest milijonov dolarjev je Južnoameričana ugnal s 6:3, 3:6 in 6:3.

V današnjem prvem obračunu v skupini B je Švicar Roger Federer premagal Francoza Richarda Gasqueta s 6:4 in 6:3. Odločitev o drugem polfinalistu v tej skupini bo tako padla na sobotnem dvoboju med del Potrom in Federerjem, medtem ko je Gasquet že zapravil vse možnosti za uvrstitev med štiri.

V skupini A troboj za drugo mesto

V petek bosta v londonski O2 Areni na sporedu obračuna 3. kroga v skupini A. David Ferrer se bo pomeril s Stanislasom Wawrinko, Rafael Nadal pa s Tomašem Berdychom. Nadal si je z dvema zmagama že izboril polfinalni nastop, Berdych in Wawrinka imata po eno zmago in poraz, Ferrer pa je doživel dva poraza.

World Tour Finals, 2. krog (6 mio. dolarjev):

Skupina B

Roger Federer (Švi/6) : Richard Gasquet (Fra/8) 6:4, 6:3;
Novak Đoković (Srb/2) : Juan Martin del Potro (Arg/4) 6:3, 3:6, 6:3.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.