Đoković ni vedel, da je osvojil niz

Foto: EPA
Foto: EPA
Novak Đoković na polfinalnem obračunu OP Avstralije ni vedel, da je osvojil tretji niz.
Oglej si celoten članek

Prvi igralec sveta je v deseti igri tretjega niza odvzel servis Stanu Wawrinki in s stisnjeno pestjo gestikuliral proti trenerju Borisu Beckerju. Nato se je sprehodil do servisne črte in začudeno ugotovil, da je Švicar odšel na odmor.

Po nekaj zmedenih pogledih se mu je posvetilo, da je pravkrar osvojil niz in povedel z 2:1. Po zmagi ga je nekdanji prvi igralec sveta Jim Courier vprašal, kdaj se mu je kaj takšnega nazadnje pripetilo. ''V mladinskih letih, verjetno. Se zgodi. Napetost je velika, prisotna so čustva in včasih ne slediš rezultatu,'' je odvrnil Nole.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.